Samenwerken

Dat we bij Blijsteen áltijd op zoek zijn naar mogelijkheden om samen te werken, dat blijkt uit de verpakkingen die wij gebruiken. Aan de standaardverpakkingen waar onze stenen in verzonden worden, hebben namelijk alleen al 18 stenenschilders meegeholpen!

Wat ons betreft werken wij echter met nog veel meer partijen samen. Heb jij dus een idee voor een leuke samenwerking? Schroom dan vooral niet, om die met ons te delen via onze mail, onze contactpagina of via Instagram! Wie weet helpen we elkaar over een tijdje wel. 

Hieronder zie je een aantal samenwerkingsmogelijkheden waar wij meer dan voor open staan. Interesse? Laat het ons weten!

- Heb je een (web)winkel en wil je onze stenen wel verkopen? (gratis samples zijn beschikbaar) Stuur ons een berichtje!

- Schilder je zelf stenen en wil je op een manier bijdragen aan ons artwork op onze producten (verpakkingen) of onze website? Stuur ons een berichtje!

- Heb je zelf een actieve Facebook- of Instagrampagina die over stenen schilderen gaat en wil je ons misschien wel promoten? Stuur ons een berichtje!

- Geef je workshops en zou je onze stenen daar graag voor willen gebruiken? Stuur ons een berichtje!

Of heb je nou een ander soort samenwerking in gedachten? Stuur ons een berichtje! Wij zijn ervan overtuigd dat er wat te regelen valt!