Over ons

Blijsteen.nl is dé winkel als het gaat om de mooiste, natuurlijke (platte!) én gladde stenen voor beschildering. En dat allemaal  handgesorteerd én door de brievenbus!

Blijsteen.nl is opgericht als een onderdeel van Morgiana, een in 2018 opgerichte webwinkel gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van meerdere hobbyartikelen. Goede penselen (zowel aquarel, als ook acryl), een fijne lichtpen voor diamond painting (in meerdere kleuren), maar ook wel héél uitdagende kleurboeken voor volwassenen én bijpassende potloden: Morgiana, met haar merken 'Diamond Hobbies' en 'Kleuren op Numm3r' ontwerpt en produceert het allemaal!

De hobby waar je sinds corona eigenlijk niet meer omheen kan, dat is natuurlijk het beschilderen en verstoppen van Happy Stones. Dat hadden wij bij Morgiana ook gezien.

Wat wij ook gezien hadden? Dat het aanbod van écht goede, beschilderbare stenen, vaak nogal wat te wensen overliet. Denk aan stenen van wisselende kwaliteit, herpakt vanuit 20-kilozakken van tuincentra, simpelweg wel érg dure stenen, of stenen die soms wel mooi waren, maar eigenlijk niet écht natuurlijk en meer tegelachtig...

Daarom hebben wij www.blijsteen.nl opgericht. Dé website waar je voor een schappelijke prijs, écht mooie, handgeselecteerde, maar vooral ook natuurlijke rivierstenen kan kopen. 

Met ons team hebben wij er alles aan gedaan om stenensets op de markt te brengen waar je (in ieder geval volgens ons!) écht van op aan kunt.

Probeer jij onze stenen dus ook een keer? Wij geloven dat je er geen spijt van zult hebben!

Liefs,

Het team van Blijsteen.nl