Een brievenbusverpakking vol inspiratie

 • Een sterke brievenbusverpakking...

  Om de kosten van onze stenensets (als je één set bestelt) zo laag mogelijk te houden, hebben we onze verpakking zo ontworpen, dat hij niet alleen direct verzonden kan worden en er dus geen extra doosje omheen hoeft, maar ook op zo'n manier, dat hij met gemak in je brievenbus past.

  De lagere verzendkosten die horen bij ons (mooi bedrukte!) brievenbusdoosje zijn overigens niet de enige voordelen die deze bijzondere verpakking met zich meebrengt.


  Hieronder staan alle voordelen van onze verpakking even kort op een rijtje!

  - Lagere verzendkosten wanneer je maar één doosje bestelt

  - Brievenbusbestellingen kunnen tot later op de dag door ons ingeleverd worden, en komen dus vaker de volgende dag aan

  - Je hoeft niet thuis te zijn om je pakketje aan te nemen

  - Brievenbusverpakkingen raken minder vaak kwijt bij de bezorging

  - Minder vaak bezorgvertragingen dan reguliere pakketjes

  - Omdat brievenbusdoosjes aan strikte eisen gebonden zijn qua maat en gewicht, zijn onze doosjes dat ook. Dankzij de vorm van onze doosjes zijn dunne, platte stenen dus gegarandeerd.

  -
  Daarnaast heeft ons doosje een leuke, authentieke uitstraling

  -
  En ook is ons doosje gemaakt van erg stevig karton.

 • ... vol Instagram-inspiratie ...

  18 stenenschilders met actieve Instagram-accounts, hebben meegeholpen om de binnenkant van ons doosje met een door hen geschilderde steen nog kleurrijker te maken, én van inspiratie te voorzien. Dat wil zeggen: van wel 18 ervaren schilders hebben wij een mooie creatie in ons doosje mogen drukken!

  De Instagramnamen van de schilders die mee hebben gedaan, vind je aan de binnenkant van onze verpakking, steeds onder een afbeelding van een door hen geschilderde steen.

  Voeg jij deze schilders toe op Instagram en laat jij je door ál hun werk inspireren?

  Wie weet schilder jij met behulp van hun inpiratie wel een steen die in onze volgende verpakking komt! (hierover volgt later meer!)

 • ... en een ingebouwde liniaal!

  Zoveel stenen, zoveel soorten, zoveel types, zoveel vormen, maar zeker ook: zoveel formaten! Tja, 't is en blijft een natuurproduct hè...

  Nee joh, dat is precies de charme van stenen! Maar ja... wel zo handig natuurlijk om te weten hoe groot de stenen zijn waar je straks op kan gaan schilderen! Je wil immers wel een beetje een fatsoenlijk schilderoppervlak hebben!

  Precies! Omdat wij weten hoe belangrijk een degelijke maat steen is voor de meeste stenenschilders, zijn al onze stenen twee keer handmatig gemeten. Zowel bij de kwaliteitsselectie, als bij het uiteindelijke vulproces.

  Dit laatste is gedaan met behulp van de ingebouwde liniaal die in onze doosjes gedrukt staat.

  Dankzij deze liniaal, weten wij heel zeker dat wij een vrij constante maat (diameter) stenen kunnen aanbieden, en kan jij straks jouw eigen stenen nog eens goed nameten. Is dat niet handig?

  Dat is wel eens wat anders dan stenen die alleen gemeten worden aan de hand van de 'selectiezeef' waarmee ze in een zak belanden!